Flexibele IT-oplossingen voor uw bedrijf
FidesiousPro: uw ICT partner in de farmacie, logistiek, handel en productie
Over FidesiousPro
Moeiteloze integratie van ERP en logistiek
Onze oplossingen
WMS: logistiek, scanning, distributie, altijd de juiste data voorhanden
Onze oplossingen
Vorige slide
Volgende slide

Uw bedrijfsprocessen

Als bedrijf kent u uw eigen doelstellingen en de wensen van uw klanten het beste. U wilt de productiviteit van uw onderneming maximaliseren, de kosten beheersen en de klantgerichtheid vergroten. Daarom wilt u altijd en overal de juiste data voor handen. Zo kunt u snel op alle markttrends inspelen.

Microsoft Dynamics Business Central

Wij helpen u met het toespitsen van Business Central op uw bedrijfsprocessen. De nieuwste versie van de Microsoft ERP software hebben wij uitgebreid met modules speciaal geschreven voor uw branche. Of het nu gaat om een nieuwe implementatie, een upgrade of een uitbreiding, lokaal of in de cloud, wij zorgen ervoor dat u door kunt groeien.

FidesiousPro, uw partner

Met ruim 25 jaar ervaring in de ICT en logistiek leveren wij efficiënte oplossingen waarin ERP, WMS en TMS moeiteloos samenkomen. Naast de implementatie denken wij met u mee en ondersteunen wij u tijdens het gehele traject. Samen komen wij tot de beste duurzame oplossingen voor uw bedrijf.

Hear from our clients

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud.”

Emelia Hewitt

CEO | AlK Networks

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud.”

Vikram Kline

Ceo | Marketplace lLC.

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud.”

Leyla Grey

COo | Valuite

“Als IT specialist en Microsoft partner ontwikkelen en implementeren wij innovatieve ICT oplossingen op basis van Microsoft BC”

Optimaliseer al uw bedrijfsprocessen met Microsoft Dynamics Business Central

Heeft u binnen uw bedrijf te maken met logistieke processen, productie of distributie? Dan kent u het belang van snelle en betrouwbare ERP-software. Software die met gemak ingewikkelde data en diverse eenheden kan verwerken en moeiteloos communiceert met alle betrokken systemen. 

Uitgebreide ERP software op basis van Dynamics Business Central

De softwareoplossingen van FidesiousPro zijn speciaal geschreven voor de optimalisatie van deze bedrijfsprocessen. Op basis van Microsoft Dynamics Business Central hebben wij add-ons ontwikkeld op het gebied van scanning, distributie en kwaliteit. Deze functionaliteiten ontbreken in de standaard BC maar zijn wel van belang binnen de logistiek.  

 

FidesiousPro is sinds 2017 gespecialiseerd in de automatisering van de primaire bedrijfsprocessen binnen de logistieke dienstverlening, productie- en handelsbedrijven. Dankzij onze ruime ervaring met zowel Business Central als binnen deze branches, bieden wij ERP software met zeer uitgebreide functionaliteiten die naadloos aansluiten op uw workflows.

Klantgerichtheid is onze kracht

Een van onze kernwaarden is klantgerichtheid. Bij ons staan de processen binnen úw onderneming dan ook centraal. Wij kijken altijd samen met u naar de beste oplossing en wij werken niet met een standaard template. Onze Apps sluiten juist aan op de punten die uw bedrijf uniek maken. 

 

Onze focus ligt op het realiseren van een efficiënte en gebruiksvriendelijke ervaring voor onze klanten waarbij de kosten laag blijven.  

Onze applicaties

Distributiemanagement

Distributiemanagemtn.

Volledige registratie van in- en uitgaande distributie stromen, incl. goederen, containers en verpakkingen.

Scanner

Scanning.

Moeiteloos al uw magazijntransacties verwerken met behulp van barcodescanners of voice-picking. 

Geavanceerd WMS

Geavanceerd WMS.

Uitgebreid WMS voor afhandeling van al uw magazijnactiviteiten, incl. dragerfunctionaliteit, in- en uitslagstrategie en bezettingsmatrix.