Microsoft Dynamics Business Central is speciaal gemaakt voor het automatiseren van uw primaire bedrijfsprocessen

Waarom Microsoft Dynamics Business Central

Dynamics Business Central is het nieuwste ERP systeem van Microsoft voor het MKB. Met een zeer gebruiksvriendelijke/overzichtelijke interface heeft u inzicht in alle data binnen uw bedrijf en bent u in staat uw processen eenvoudig en snel bij te sturen. Dynamics BC is geheel naar de wensen van úw onderneming in te richten en gemakkelijk uit te breiden voor een flexibele bedrijfsvoering.  

Het meest efficiënte alles-in-één ERP systeem

Processen zoals boekhouding, sales en supply chain management zijn onderling verbonden. Daarnaast kent Dynamics een volledige integratie met andere Microsoft apps is er ook een koppeling mogelijk met je Shopify webshop.  

Financieel management

Maak betrouwbare prognoses en volg de voortgang van uw bedrijf op basis van real-time data en historische gegevens. Met behulp van budgetten, integratie met Power-BI en Excel analyseert en deelt u gegevens.  

Supply Chain management

Lever de gewenste producten snel op de gewenste tijd en maximaliseer de winstgevendheid met supply chain management. Binnen BC heeft u altijd overzicht over de productiecapaciteit, beschikbaarheid, voorraad en verkoopprognoses. Door deze data op een slimme manier te koppelen berekent u direct de beschikbaarheid en kunt u uw processen en productie op een efficiënte manier plannen. 

Integratie met Microsoft Office en PowerPlatform

Dynamics is volledig te integreren met andere apps van Microsoft zoals Microsoft Office en Power Platform (een reeks softwareoplossingen voor business intelligence). Met deze integratie kunt u snel gegevens uit BC ophalen en gebruiken binnen andere apps waaronder Office, Excel, PowerBI, en Word. Ook kan het gehele verkoopproces beheerd worden vanuit Outlook middels CRM. Zo kunnen uw werknemers efficiënt hun werk doen. 

Snel de gewenste rapporten

Door gegevens omtrent productie, verkoop, boekhouding en klantrelaties onderling te verbinden kunt u snel de gewenste rapporten leveren. 

Zowel on prem en in de Cloud

Business Central is zowel in de Cloud als on Prem beschikbaar. Zo kunt u ervoor kiezen om alles in eigen beheer te houden of om te werken met een SAAS oplossing. Daarbij maakt u gebruik van de software als service en hoeft u zelf geen software of hardware aan te schaffen. Wanneer u kiest voor een implementatie in de Cloud kunt u tevens gebruik maken van AI.  

De veiligheid van uw gegevens

Middels automatische encryptie helpt BC bedrijven bij de beveiliging van gegevens en om te voldoen aan de specifieke regelgeving binnen hun branche. Bijvoorbeeld de GAMP5 voor de farmacie. Daarnaast kunnen de ingebouwde privacy methodologieën helpen om toegang te verlenen of beperken tot bepaalde persoonsgegevens en op die manier te voldoen aan de GDPR.  

Optimale flexibiliteit

Met Dynamics BC heeft u overal en vanaf ieder apparaat toegang tot uw gegevens. Zo bent u meer flexibel in uw bedrijfsvoering. U maakt alleen gebruik van datgene/de functionaliteiten die u echt nodig heeft. Het systeem is makkelijk schaalbaar en kan geheel naar wens van uw bedrijf worden ingericht. Zo kunt u moeiteloos meegroeien met de ontwikkelingen binnen uw branche. 

 

Als Microsoft Silver Partner helpen wij u graag om Dynamics te optimaliseren voor úw bedrijfsprocessen. Neem contact op om de mogelijkheden binnen uw onderneming te bespreken.